AVÍS LEGAL

Masia Cabrineti compleix els requisits establerts a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i per a això ha creat l'avís legal següent:

  1. - Propietari del lloc web En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s'indica les dades d'informació general: MASIA CABRINETI amb domicili a la Ctra. de Riner s/n de Clariana de Cardener (Lleida) és l'únic titular de la web, els continguts i els signes distintius que apareixen en el mateix.
  2. - Drets de propietat industrial i intel·lectual. Tant al lloc Web com els continguts i signes distintius apareguts en el mateix és propietat exclusiva de MASIA CABRINETI i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i intel·lectual conforme la legislació espanyola, la UE i el dret internacional. La còpia, reproducció, comunicació pública, distribució o publicació dels continguts d'aquest lloc Web en qualsevol forma o per qualsevol mitjà, així com la reproducció, imitació, modificació o ús de qualsevol signes distintius registrats dels apareguts en el mateix, sense consentiment previ exprés de MASIA CABRINETI, constitueixen delictes contra la Propietat Industrial i intel·lectual sota codi penal espanyol (Llei Orgànica 10/1995, 23 de novembre) i per tant estan estrictament prohibits. MASIA CABRINETI no es fa responsable del contingut dels altres llocs Web vinculats o accessible des de d'aquest lloc Web a través d'enllaços d'hipertext. La inclusió d'enllaços a altres llocs web no implica l'aprovació del contingut o l'existència de qualsevol tipus d'associació amb els seus amos.
  3. - Enllaços MASIA CABRINETI no assumeix cap responsabilitat per a enllaços externs que, en el seu cas, podria incloure en el lloc web, ja que no té cap control sobre ells, perquè l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en els termes d'ús que els regeixin.
  4. - Continguts MASIA CABRINETI es reserva el dret de fer canvis sense anunciar que consideri oportunes al lloc web i pot canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis com la forma en què aquestes són presentats o localitzats. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts i per no utilitzar-los per participar en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i l'ordenament jurídic i per no causar danys en els sistemes físics i lògics de MASIA CABRINETI, del seus proveïdors o terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus o qualsevol altres sistemes físics o lògics que són susceptibles de causar els danys anteriorment exposats.
  5. - Galetes El lloc web utilitza "cookies", mentre que aquests arxius físics d'informació emmagatzemada en la terminal d'usuari pròpia i serveixen per facilitar la navegació de l'usuari del portal, aquestes galetes no tractarà dades personals de l'usuari. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que impedeix la instal·lació d'aquests arxius.
  6. - Llei aplicable. - Avís Legal aquesta es regeix en tots i cada un dels seus extrems per la llei espanyola, expressament les parts a la jurisdicció que correspon a ells i segons els jutjats i tribunals de Solsona.
  7. - Avís legal .- MASIA CABRINETI no assumeix, ni es responsabilitza, del mal ús que els visitants del lloc poden dur a terme, en relació amb el contingut de la mateixa.
  8. - Acceptació de les condicions D’ús. L’accés com a visitant als continguts de la pàgina Web implica l'acceptació dels termes i condicions d'ús del lloc Web, en la forma en que han quedat expressats en aquest Avís Legal.