TERMES I CONDICIONS PER A LA RESERVA MASIA CABRINETI

 1. Per tal de confirmar la vostra reserva haureu de fer-ho a través de la pàgina web www.masiacabrineti.com
 2. Un cop feta la reserva, quedarà registrada i rebreu un correu electrònic per confirmar-ho.
 3. El nombre de persones que ocupin la casa, mai podrà excedir a el nombre estipulat en la reserva.
 4. En compliment de la Llei 1/1992 de Seguretat Ciutadana i en concret de l'Ordre IRP 352/2009 sobre l'obligació dels establiments d'hostaleria, a facilitar les dades de les persones allotjades, es lliurarà una còpia de tots els DNI / NIE, de les persones, majors de 16 anys, que s'allotgin a la casa.
 5. Les hores preferents d'entrada seran, per un cap de setmana, el divendres a partir de les 12: 00h i fins a les 21: 00h, i de sortida el diumenge abans de les 18: 00h.
 6. Obligacions: Si durant la nostra estada teniu qualsevol avaria o us cal alguna cosa o alguna cosa està en mal estat, és imprescindible contactar amb el propietari, per a procedir immediatament a resoldre el problema.
 7. No volem que cap inconvenient que es pugui arreglar, interfereixi en una estada còmoda i agradable.
 8. No s'accepten animals, llevat comunicació i negociació prèvia.
 9. L'anul·lació d'una reserva produeix unes despeses calculades sobre l'import de la paga i senyal de la reserva.
*DECRET 53/1994, de 8 de febrer, sobre el règim d'precisos, reserva i serveis complementaris en establiments d'allotjament turístic. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1904, pàg. 37 25, de 1994.03.06). "Article 32.

L'anul·lació de la reserva donarà lloc als casos que es fa esment en l'article anterior, a retenir, com a màxim, les següents quantitats:

 1. El 5% de la paga i senyal, quan l'anul·lació de la reserva es faci amb més de trenta dies d'antelació a la data fixada per ocupar l'allotjament.
 2. El 50% de la paga i senyal, quan l'anul·lació es faci amb trenta o menys dies i més de set.
 3. El 100% de la paga i senyal, quan l'anul·lació s'efectuï amb menys de set dies d'antelació.

En el cas de circumstàncies fora del control del client o per causa major, s'aplicaran els mateixos criteris exposats en aquest apartat d'anul·lacions.

Privacitat de les dades.

Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals recollides en la reserva o formulari per sol·licitar informació, o en altres comunicacions, seran incorporades en un fitxer creat i mantingut per MASIA CABRINETI i no seran utilitzades per a res més, que per a la finalitat per la qual van ser recollides. L'interessat té el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir dirigint-se per escrit al responsable de fitxer: MASIA CABRINETI, info@masiacabrineti.com, Ctra. De Riner S / N, 25290 Clariana del Cardener.