POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades personals.

A través de la pàgina web de MASIA CABRINETI, no es recull informació personal sense el seu coneixement, o són transferits a tercers.

Correu electrònic i número de telèfon.

La pagina de contacte, apartat Contacte, li facilita les nostres dades de contacte i està dissenyat com un servei al client que té com a objectiu, d'acord amb el que estableix l'article 37.e) de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter Personal, facilitar informació a les persones sobre tots els nostres productes i serveis.
Les dades personals que es facilitin per correu electrònic o per telèfon es registren en un fitxer propietat de MASIA CABRINETI, per tal d'atendre les consultes, reserves i obtenir dades estadístiques d'ells.

Dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació.

Assessora que pot exercir els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació per correu a MASIA CABRINETI, Ctra. de Riner s/n, Clariana de Cardener, 25290 (Lleida) o enviar un correu electrònic a info@masiacabrineti.com.

Recull de dades estadístiques

Aquest lloc web no recull o emmagatzema dades personals dels seus visitants. Només, amb la finalitat de oferir-les el millor servei a través d'aquesta pàgina i per tal de facilitar el seu ús, el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l'activitat dels visitants del lloc web i la seva freqüència d'ús. Amb aquesta finalitat, s'utilitzen les dades estadístiques que elabori el proveïdor d'Internet de MASIA CABRINETI.
Amb aquesta informació s’analitza, la freqüència d'ús d'aquest lloc web, els detalls de connexió i trams més visitats.

Enllaços

Aquesta política de privacitat només és aplicable a aquest lloc web. No es garanteix en els accessos a través d’altres enllaços a aquest lloc o enllaços d'aquest lloc amb altres webs.>